Opslagstavle samler alle dine smukke minder på et sted

25. februar 2014|Posted in: Ikke kategoriseret

Opslagstavlen bliver famliens levende scrapbog (foto kontorting.dk)

Opslagstavlen bliver famliens levende scrapbog (foto kontorting.dk)

Det er så dejligt at have noget pænt at kigge på i hverdagen. Det kan være minder, det kan være en fin tegning eller et lille kunstværk. Men for at kunne kigge på det, er det helt grundlæggende vigtigt, at du har et sted, du kan hænge det. Det kan for eksempel være på en opslagstavle.

Opslagstavler er simple men fantastiske. Her kan du sætte dine feriebillede, hverdagsoplevelser og tegninger fra dine børn – eller dig selv, op med en lille tegnestift.

Tegnestifter kan se ud på mange måder. På en opslagstavle har du rig mulighed for at pynte, som du gerne vil. En opslagstavle er et personligt, åbent vindue til dit liv. Et skønt sted at kigge hen hver eneste dag.

Opslagstavler kan være store, skæve og i mange former. På en opslagstavle har du muligheden for at kombinere liv, mad, børn og samvær til et hyggeligt portræt.

Magnetiske opslagstavler

Opslagstavler findes i flere forskellige modeller. Nogle er magnetiske, andre er som beskrevet ovenfor, hvor du bruger tegnestifter, og hvor et fint lag stof over tavlen sætter grundstemningen.

De magnetiske opslagstavler fås i mange forskellige modeller. Nogle laves i metal, andre i glas. Fælles har de det, at du kan bruge magneter til at hænge dine ting op med.

Magneter er med til at sætte et personligt præg. Ligesom tegnestifter kan magneter se ud på mange måder. De er med til at præge opslagstavlen såvel som det rum, du har din opslagstavle i.

Opslagstavler kan hænge i alle hjemmets rum. Du kan bruge dem til at skabe hygge og intimitet i soveværelset, eller du kan bruge dem til familiehygge og kalenderoverblik i køkkenet. Opslagstavler er personlige og alsidige, de fås i den størrelse, du helst vil have, og de er gode til at hænge minder og gode oplevelser op på.

Se udvalget og vælg en opslagstavle her

1 Comment

  1. En halvhøj seng er god til de mindre børn - […] Opslagstavle samler alle dine smukke minder på et sted […]

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*