Super funky poster pifter din væg op

21. januar 2014|Posted in: Ikke kategoriseret

Enkle men flotte playtype posters (foto cahetu.dk)

Enkle men flotte playtype posters (foto cahetu.dk)

Står du hver morgen op og kigger ind i den samme hvide væg? Det er der ikke meget sjov ved. En plakat kan nogle gange hjælpe rigtig god på humøret, og Playtype plakaterne er et god bud, hvis du gerne vil give din kedelige, hvide væg noget spræl og liv.

Playtype posterne er nogle super flotte plakater, der samtidig er meget enkle. De består af store bogstaver i flotte en skrifttype. Der er leget med designet og farverne, og de har et retro look, der passer ind i de fleste moderne hjem.

Playtype posterne kan findes på Cahetu.com, og du kan få dem med mange forskellige bogstaver, så du kan stave til forskellige ord. Bogstaverne har forskellige farver og designs. Du kan få nogle i fede konstrastfarver, der larmer og inspirerer. Eller du kan få nogle simple og strømlignede, der giver orden og struktur til rummet.

Stilfuld ordleg til børneværelset

Eller kreativ inspiration til arbejdsværelset! Playtype posterne passer næsten til enhver lejlighed. Hvis du skal give en god gave, så er playtype posterne helt sikkert et god bud. Du kan for eksempel vælge serien POP!, der består af fire posters med hvert bogstav og til sidst et udråbstegn.

POP! er lavet med en kærlig tanke til midt halvtredsernes popkunst, som blandt andre Andy Warhol og Roy Lichtenstein stod bag. Popkunsten var en skæv kommentar til reklameverdenen og det overforbrug, som det medførte.

Du behøver dog ikke være overforbruger for at have posterne hængende. De er sjove og har nogle rigtig dejlige farver som gul, grøn, blå og lyserød. Hænger du dem op på dit kontor, har du altid god inspiration til at lade tankerne vandre til gode idéer. På børneværelset kunne disse plakater også være rigtig gode. Bogstaverne kan børnene referere til, og farverne er dejlige og livlige.

Se et udvalg af playtype poster hos Cahetu.dk

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*