Vitrineskab giver plads til de pinlige men elskede ting

24. marts 2014|Posted in: Møbler

Hvad skal stå i jeres vitrineskab? (foto traevarer.dk)

Hvad skal stå i jeres vitrineskab? (foto traevarer.dk)

Skal du til at flytte sammen med kæresten? Er du lidt nervøs for hans mani, når det kommer til fodboldklubben Real Madrid? Er du bange for, at han vil stille alle sine elskede fodboldkrus, t-shirts og så videre frem til åbent skue?

Et vitrineskab lyder til at kunne være løsningen for dig. Et vitrineskab er nemlig skabt med den fantastiske egenskab, at det både gemmer væk og viser frem på en af samme gang.

Og de ting, som et vitrineskab gemmer væk, de er alligevel ikke gemt helt væk – de står jo lige inde i skabet (og ikke nede i kælderen i en papkasse).

Hvis man som pige gerne vil have hjemmet til at se ud på en bestemt måde, så viser et vitrineskab sig tit som en god løsning. Her kan I nemlig gå på kompromis.

Det er ikke kun mænd, der har grimme ting

Er du træt af at se på hendes veninder til den ene og den anden og den tredje fest og ferie – på billeder? Synes du, hun godt kunne pakke i hvert fald et par stykker af dem væk sammen med nogle af alle hendes nips?

Så lyder det også til, at det fra din side er en god ide, at I investerer i et vitrineskab.

Vitrineskabe findes heldigvis i mange designs og modeller. Der findes altså også et, som I formentlig vil synes godt om.

Vitrineskabe kan både være store og robuste og stå på gulvet, og de kan være små og simple og hænge på væggen. Der findes også mellemting. Der findes altså et vitrineskab, der passer til jeres stil samtidig med, at det har den fantastiske egenskab både at have aflukkede og åbne hylder – så er der plads til det pæne, personlige og værdifulde på et og samme sted.

Se udvalget og vælg et vitrineskab her

2 Comments

  1. Vitrineskab – et blik ind i et hjem - […] Vitrineskab giver plads til de pinlige men elskede ting […]
  2. vitrineskabe er en praktisk løsning og kan også pynte på hjemmet - […] Vitrineskab giver plads til de pinlige men elskede ting […]

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*